Astridoarne

Första gången vi fick höra bebisens hjärta

astridoarne_hjarta

Den 27e september var vi hos vår underbara barnmorska. Vi visste inte att vi skulle få lyssna på bebisens hjärta. Men det fick vi! Det var första gången vi hörde hjärtat och det var helt magiskt! Vi fick även höra flödet (tror jag det var) i i navelsträngen.
Det går liksom inte riktigt att beskriva känslan. Tydligen var bebisen inte blyg för det gick att höra hjärtat med det samma! Det var ett snabbt ljud som bara kändes så otroligt häftigt att lyssna på!

Alla mina värden efter blodproven var på topp. Fick även beröm för mina järnvärden. Däremot var blodvärdet lågt så det blir järntabletter för mig ändå. Tabletterna jag blev rekommenderade heter Niferex. Någon som ätit dessa, om jag hur har de fungerat för dig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats