Astridoarne

Gravid-kudde. Ska man ha det då?

ellos_gravidkudde

Jag försöker ju verkligen att inte köpa saker innan jag vet om jag behöver dem. Hittills har det gått väldigt bra! I början av graviditeten var det många som rekommenderade att jag köpte en så kallad gravid-kudde att sova med. Tidigare jag har inte känt behovet av en men under vecka 22 började det. Helst plötsligt kändes det väldigt obehagligt att ligga på sidan. Jag har inte känt några problem när jag ligger på rygg i sängen (sängen är mjuk och skön) däremot klarar jag inte av att ligga på soffan en längre tid då den är mycket hårdare än sängen. Då jag läser och hör att man ska ligga på sidan försöker jag göra detta nu men magen är i vägen. Så då undrar ju jag, vilken är den bästa gravid-kudden? Är de skönare än en vanlig kudde? För jag känner ju faktiskt idag att det är redan skönare nu när jag lägger en mjuk kudde vid magen när jag ligger på sidan, Gravid-kudden på bilden är från DOOMOO och går att köpa på Ellos.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats