Astridoarne

Ska man köpa amnings-bh?

Amingsbh

Jag undrade tidigt i graviditeten om man behöver köpa amnings-bh eller inte. Och stämmer det verkligen att vanliga BH:ar kan hämma mjölkproduktionen? Jag vågar iallafall inte chansa!

Nu är vi i vecka 21 och jag känner att mina vanliga BH:ar klämmer alldeles för mycket under bröstet.
Jag kan inte längre stå emot. Det är dags att köpa ny BH.
Efter att ha provat “budget-varianter” av amnings-bh:ar som inte känns sköna under brösten, gick jag in på Twilfit. Där hittade jag en BH från Boob som heter FAST FOOD BH. Det är en seamless-BH som typ inte känns. Jag använde BH:n under en hel dag och kväll igår och än så länge så känns den riktigt skön!
Sköna underkläder har alltid varit viktigt för mig och inte minst nu när jag är gravid!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats